Subscribe to:
Post Comments (Atom)
As fi tot cazut pe ganduri, dar mi-erau gandurile in alta parte si m-am tot dus dracului in gol de fiecare data.
Le-am nimerit in sfarsit... Fix pe ganduri am picat... Praf le-am facut!
Gandurile mele nu sunt aici akum. De data asta le-am strivit...
3 comments:
Inima de vaca sau de porc la gratar
Timp de preparare:
(complexitate redusa)
Ingrediente
Pentru 10 portii: 1,500 kg inima, sare.
Mod de preparare
Inima se curata, şi se scot arterele si venele, se cresteaza in lungime sub forma de fisii si se pune pe gratarul incins, uns cu grasime.
Cind sint gata pe o parte, se intorc pe partea opusa, iar cînd sint bine patrunse, se scot de pe gratar, se sareaza si se asaza in farfuria de servire, cu garnitura preferata.
pofta buna... ce simplu ar fi sa fie simplu :(
mare vaca sau porc tre sa fie ala de parleste inimi :D :D :D
Food for thought: Some day you're the chicken, and some days you're the soup
Post a Comment